František Segrado / František Segrado a Veselá bída - Něco hezkého, Hradecký ... / Ledna 1955 vsetín) je český zpěvák, herec a výtvarník.

František Segrado / František Segrado a Veselá bída - Něco hezkého, Hradecký ... / Ledna 1955 vsetín) je český zpěvák, herec a výtvarník.. Stylově se pohyboval mezi folklórem, folkem a rockem. František segrado is on facebook. Miluje umění a to ve smyslu herectví, hudby, malířství i sochařství. Fleret praha 1, velký sál lucerna ne 25. František segrado má za sebou jako textař, zpěvák a hráč na fujaru 40 let účinkování v nejrůznějších skupinách, od folkových po rockové.

Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. František segrado na noci literatury ve vsetíně v květnu 2015. Oficiální youtube kanál františka segrada. Tento web pouze informuje o konaných akcích, není pořadatelem ani jedné z nich! Své první sólové album dokončil v říjnu 2014, tedy téměř v 60 letech.

František Segrado - Co říjen schová, nenajde se - YouTube
František Segrado - Co říjen schová, nenajde se - YouTube from i.ytimg.com
Segrado chtěl původně studovat na supš v uherském hradišti, protože výtvarné umění vždy bylo jeho velkou láskou i vášní. Mejla production režie, námět : František segrado is on facebook. Zpíval se skupinou dobrohošť, hostoval také u irish dew a čechomoru. Segrado byl označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních. František segrado byl bez přehánění označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách, znám byl také svou účastí v projektech petra hapky (†70) a michala horáčka (69). Album segrado má další klip. František segrado is on facebook.

Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda.

Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. František segrado je člověk s neuvěřitelně příjemným hlasem a už díky tomu se na setkání s ním opravdu těšíte. František segrado při natáčení klipu k písničce když jsem se narodil ve vsetínském klubu tři opice. Svérázný valašský umělec hostoval na deskách čechomoru nebo v projektech michala horáčka. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro tak to chodí, společné album. Zemřel františek segrado, zpěvák z valašska. Zlata bartošková + františek segrado + další praha 1, divadlo kampa út 21. Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem. Když začne vyprávět, teprve poznáte, jak zajímavým je člověkem a především vypravěčem. Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda. František segrado se představil v hlavní roli dědy, ve filmu hraje také petra hřebíčková, david suchařípa, bolek polívka, kristýna frejová a petr čtvrtníček. Miluje umění a to ve smyslu herectví, hudby, malířství i sochařství. Velký hit si také zazpíval se zpěvačkou ewou farnou.

Oficiální youtube kanál františka segrada. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro tak to chodí, společné album. Své první sólové album dokončil v říjnu 2014, tedy téměř v 60 letech. Segrado chtěl původně studovat na supš v uherském hradišti, protože výtvarné umění vždy bylo jeho velkou láskou i vášní. Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado.

Strazce plamene - YouTube
Strazce plamene - YouTube from i.ytimg.com
Zpěvák františek segrado zemřel ve věku 66 let. Své první sólové album dokončil v říjnu 2014, tedy téměř v 60 letech. Oficiální youtube kanál františka segrada. Miluje umění a to ve smyslu herectví, hudby, malířství i sochařství. Zemřel františek segrado, zpěvák z valašska. Segrado, který se narodil 8. Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. Od roku 1999 žil, podnikal a tvořil v jablůnce.

František segrado se narodil ve vsetíně 8.

Segrado is with radka červinková and 18 others. Na facebookovém profilu to uvedla režisérka marta gerlíková, která se. Singer, actor and artist františek segrado died on saturday july 24th 2021 at the age of 66. Zpíval se skupinou dobrohošť, hostoval také u irish dew a čechomoru. Ledna 1955 vsetín) je český zpěvák, herec a výtvarník. Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. František segrado na noci literatury ve vsetíně v květnu 2015. Fleret praha 1, velký sál lucerna ne 25. Segrado byl označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky. Miluje umění a to ve smyslu herectví, hudby, malířství i sochařství. František segrado se představil v hlavní roli dědy, ve filmu hraje také petra hřebíčková, david suchařípa, bolek polívka, kristýna frejová a petr čtvrtníček. František segrado is on facebook.

Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. Když začne vyprávět, teprve poznáte, jak zajímavým je člověkem a především vypravěčem. Segrado byl označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních. Ledna 1955 ve vsetíně, vystupoval čtyřicet let s nejrůznějšími kapelami, mimo jiné s dobrohoští, irish dew či čechomorem. František segrado byl bez přehánění označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách, znám byl také svou účastí v projektech petra hapky (†70) a michala horáčka (69).

Zemřel František Segrado, zpěvák z Valašska - Novinky.cz
Zemřel František Segrado, zpěvák z Valašska - Novinky.cz from d15-a.sdn.cz
Svérázný valašský umělec hostoval na deskách čechomoru nebo v projektech michala horáčka. Své první sólové album dokončil v říjnu 2014, tedy téměř v 60 letech. František segrado se narodil ve vsetíně 8. Zpěvák františek segrado zemřel ve věku 66 let. Stylově se pohyboval mezi folklórem, folkem a rockem. Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. František segrado se představil v hlavní roli dědy, ve filmu hraje také petra hřebíčková, david suchařípa, bolek polívka, kristýna frejová a petr čtvrtníček. Singer, actor and artist františek segrado died on saturday july 24th 2021 at the age of 66.

Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.

Miluje umění a to ve smyslu herectví, hudby, malířství i sochařství. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Let spolupracoval s kapelou dobrohošť, v 90. František segrado při natáčení klipu k písničce když jsem se narodil ve vsetínském klubu tři opice. Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda. Zpíval se skupinou dobrohošť, hostoval také u irish dew a čechomoru. Segrado chtěl původně studovat na supš v uherském hradišti, protože výtvarné umění vždy bylo jeho velkou láskou i vášní. Valašský zpěvák, herec a výtvarník františek segrado zemřel v sobotu 24. Segrado byl označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro společné album michala horáčka a jardy svobody tak to chodí a od té doby s horáčkem spolupracoval na několika projektech, vydali spolu i celé album segrado (2014). Fleret praha 1, velký sál lucerna ne 25. Segrado byl označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách. Na novém cd v paralelním vesmiru se potkali markéta irglová, radůza, xavier baumaxa, petr linhart a mnoho dalších.